Nu har det som alla bävar för kommit…. Valparna har börjat få tänder!!! Dock är det än bara huggtänderna som är igenom och *peppar peppar* så biter dom inte så fasligt mycket och hårt än.
Sl kanske behöver konduktörer som knäcker extra lite då och då? I så fall har jag 14 stycken valpar som skulle kunna hjälpa till att knipsa biljetter. Eller behöver någon hjälp med att förstöra papper? Även där börjar dom bli väldigt duktiga och att göra konfetti av tidningarna på golvet är ju superkul! Dom tar och river bort en bit och sen springer dom runt och ser så stolta ut så. Man riktigt ser hur duktiga dom tycker att dom är smiley.

Ser ni dom små pirayatänderna som börjar komma fram?!?!?! smiley

Annars flyter livet på bra, dom får komma ut i hallen flera gånger per dag och det fullkomligt älskar dom. Det är bara några som har vågat sig ända bort till köket, men där är dom inte särskilt länge. Dom tar och upptäcker världen successivt och nu märker man att hallen är en trygg plats att vara på. Ska bli spännande att se vem som är först att våga sig in på toaletten!?!!!
Igår tyckte Maya att hon skulle ge di samtidigt bredvid sin mamma!

Så här ser det ut när 14 valpar äter!

Puss-puss på dig mamma!

Trevlig helg!

//Sofia