Det är ett hårt liv att vara kennelflicka hos familjen Ekström. Upp ganska tidigt på morgonen, fixa med valparna och sen ut på promenad med de stora tjejerna… Hem och fixa med valparna och sen ut på promenad igen med tjejerna.. Pyssla med valpar, pyssla med valpar och återigen pyssla med valpar. Nya rutiner gör ju nästan varje människa trött (man vet ju hur det är efter första dagen på ett nytt jobb!), sena kvällar kan man knappast säga att det blir….

Nu har Ebba åkt hem och jag kan nästan gissa att hon egentligen skulle vilja ha en till helg nu på en gång så att hon kan vila upp sig efter denna.
Idag tog vi med henne ut på långpromenad på 2 timmar och jag antar att hon inte kommer vara superpigg på fotbollsträningen nu ikväll.
Vi har haft en trevlig helg med Ebba. Hon är så lätt att ha och göra med och hon hanterar valparna så bra. Jag litar på henne till 110%!

Valparna växer och frodas och börjar verkligen bli små mini-portisar nu. Ska försöka hinna filma dom imorgon mellan veckobilderna och in vägningen. Dom blir bara roligare och roligare för var dag som går.
Dom hoppar runt och busar med syskonen och smakar på hur brorsans eller syrrans öra smakar smiley.

Idag fick dom dessutom smaka på fil som vi hällde på ovanpå det uppblötta torrfodret. Mycket gott var det och dom vill gärna smaka på det igen.

Smakar fil för första gången!

Här är min andra kusin Olle som kom med och hämtade Ebba smiley

//Sofia