Här kommer en ny film från idag! Idag är första gången som alla valparna är med samtidigt på film. Ganska skönt att slippa filma två gånger och sen klippa ihop dom smiley.
Våra underbara och helt fantastiska valpar!! Jag finner inga ord över hur glad jag är att dom äntligen är här. I 2 år har den här kullen varit en dröm och det var ännu längre sen som vi började fundera på dessa gener.
Pappa Figo var inte alls tänkt till avel men med lite hjälp från Figos uppfödare Louise (Stort tack för hjälpen!!!) så hittade vi äntligen fram till vårt mål. Alla kullar är otroligt speciella, men det är klart att den här kullen känns lite extra eftersom vägen hit har varit lite längre än vad den brukar vara! Och såklart ska vi inte glömma Figos fantastiska ägare Pia och Håkan!! TACK för att vi har fått låna er underbara kille!!!

//Sofia