Snacka om att det händer mycket mellan 2 och 3 veckor! Nu har alla valparna öppnat ögonen, sitter upp och dom går bättre och bättre för var dag som går. Det som är så bra nu är att eftersom valparna bor i samma rum så kan vi öppna upp valplådorna när dom är vakna. På så sätt kan dom successivt få börja utforska världen. Bara att gå utanför trygga valplådan är ett stort steg för en liten valp. Ju äldre dom blir desto mer kommer dom att kräva. Tillslut har valparna även tagit över hallen, köket och toaletten. Då kommer dom varje morgon att kräva att få komma ut från tråkiga valprummet bara för att få spriiiiinga smiley. Men just nu räcker valprummet i någon vecka till.

Här kommer 3-veckorsbilderna:

Fröken Plupp

Fröken Rosa

Fröken Röd

Herr Lakrits

Fröken Lila

Herr Grön

Herr Ljusblå

Herr Pingu

Fröken Gul

Herr Blå

Fröken Orange

Fröken Aprikos

Herr Svart

Fröken Brun

//Sofia