Det händer grejer i det Ekströmska-huset!!! Vårat företag Alsema Fysioterapi är inte längre bara återförsäljare av kosttillskott och homeopatmedel. Nu är vi även återförsäljare av Lupus hundfoder, framför allt deras foder från Precept. Vi har även blivit återförsäljare av diverse hundartiklar tex: halsband, koppel, kloklippare och lite annat smått och gott… Lupus har även ett färskfoder som heter Oscar Power Plus!
Vi har testat att ge tjejerna alla möjliga olika färskfoder tidigare: halla, fodax och senast var det Vom og hundemat (som alla säger att hundarna ska ääääälskaaaa). Men tydligen gäller det inte våra tjejer….. Alice och Bella har tyckt att det har varit ok, men Maya och Selma har ratat det totalt! Jag vet inte om det är att konsistensen är mjuk och enligt dom äcklig(?).
Hur som helst så gick vi in i behandlingsdelen nu på förmiddagen där vi nu har alla smaskiga hundsaker stående. Maya gick fram till hyllan där vi har Oscar Power Plus och luktade nyfiket (det som är så bra är att det kan förvaras i rumstemperatur så länge inte korven är öppnad).


Jag tog därför med en korv upp för att erbjuda tjejerna… Döm om min förvåning när jag erbjuder tjejerna att smaka och alla äter med god aptit! Dom vart faktiskt som tokiga i det och Maya gick till och med ut ur valplådan bara för att hon ville ha mer!
Det som är bra med detta färskfoder är att det är till för aktiva hundar (passar därför väldigt bra för portisar) och det innehåller inga spannmål!
Här kan ni läsa mer om denna produkt: http://lupus.se/templates/group.asp?GroupGuid=789

En annan produkt som tjejerna är fullkomligt galna i är Lupus godis från Planet Pet. Det är olika sorters smarrigheter som är gjorda på 100% naturliga ingredienser. Helt utan tillsatser och konserveringsmedel!!!


En klar favorit är Chicken Chewbone som är tuggben med torkad kycklingfilé runt sig!
Men även:


Chicken Duck Strip som är gjort på 100% ankkött!

Det är så kul när man med gott samvete kan sälja nya produkter!!! Och om våra tjejer gillar det, hur gott kommer inte andra hundar att tycka att det är då?!?!

//Sofia

Ps. Det kommer att komma ut nya valpbilder lite senaresmiley

Ds.