Tjena hejsan, Agnes här!
Nu blev ni överraskade va? Vad gör lilla jag hos familjen Ekström?!
Jo det är som så här att jag bor nämligen tillsammans med E-kullens pappa Figo samt E-kullens kusin Mozart (Selmas halvbror). För någon vecka sedan började jag göra något som kallas för att löpa. Just nu säger 2-bentingarna att jag är i höglöp och då är det inte så smart att bo tillsammans med grabbar. Jag fattar inte vad dom menar, men jag har det alltid så kul här så för mig spelar det ingen roll.
Jo förresten, när jag kom hit igår så var det inte som det brukar vara. Alice och Maya låg i olika rum och det lät det konstiga ljud från rummen. Jag har försiktigt fått gå in och kolla, och i 2 olika lådor ligger det massor med svarta små korvar som ger ifrån sig märkliga ljud.

Bella har förklarat för mig att de där små korvarna tydligen är små små valpar. Man måste vara jätteförsiktig med dom, men det är jag ju redan. Tydligen så var det inte så längesen som Bella satt och kollade på mig när jag var liten… Konstigt… Jag har inget minne alls av att jag har varit så där liten…

Det är väääldigt spännande måste jag säga! Jag har till och med fått lukta på några av valparna och jag är så försiktig så!
Jag ska bara stanna här i några dagar tills höglöpet är över. Sen ska jag hem och röjja med mina grabbar där hemma! smiley

Kram Agnes