Åååh vad sur jag blir. Hade skrivit ett långt inlägg men när jag skulle skicka det så försvann allt!! Försöker skriva om det igen.

Tänk att det har gått en hel vecka sedan E-kullen kom in som en virvelvind i våra liv. Det har gått oförskämt bra (mycket tackvare att Alice hjälper till). Vi får sova bra om nätterna och valparna växer och frodas. Varje vecka kommer det ut nya veckobilder på valparnas egna små sidor, dom hittar ni här: http://www.amazingselmas.se/E-kullen.html

Denna vecka bjuder jag även på dom bilderna här i bloggen:

Valp 1 – Plupp

Valp 2 – Rosa

Valp 3 – Röd

Valp 4 – Lakrits

Valp 5 – Lila

Valp 6 – Grön

Valp 7 – Ljusblå

Valp 8 – Pingu

Valp 9 – Gul

Valp 10 – Blå

Valp 11 – Orange

Valp 12 – Aprikos

Valp 13 – Svart

Valp 14 – Brun

Visst vart bilderna fina!!?! Att fota små valpar är inte det lättaste. Dom vill inte riktigt så som vi vill. Dom börjar leta efter sin mamma och blir sura när dom inte hittar henne. Men efter lite fix och trix så brukar vi lyckas få en helt okej bild.

Redan nu ser vi många likheter med valparnas syster Cookie (Figos enda valp sedan tidigare). Cookie är en envis tjej som vet vad hon vill. De här valparna verkar vara lite lika henne. Nej nej.. Ni som väntar valp behöver inte bli oroliga. Envishet ser jag som något positivt. Dom vet vad dom vill och är därför roliga att träna med! smiley

//Sofia