Idag tyckte Alice att valparna kunde äta när hon låg på rygg, så då blev Herr Blå herren på täppan!


Det är inte så lätt att hålla sig på plats på magen, det är lätt hänt att man råkar trilla ner!
Valparna växer och frodas och alla går upp superfint i vikt. Den minsta tiken som vägde 147 gram när hon föddes väger mer än 200 gram nu och dom andra mycket mer än så. Det är verkligen härligt när dom går upp fint i vikt. Det betyder att både Maya och Alice har bra med mjölk i brösten.
Det går oförskämt bra med valparna och det är tackvare att Alice hjälper oss. Jag (Sofia) sover hos Maya och Helena sover hos Alice. På så sätt har vi koll så att allt går bra och avlasta tjejerna om dom behöver hjälp.
Imorgon ska vi försöka hinna med att filma valpisarna och det kommer givetvis ut i bloggen!

//Sofia