Valparna är 2 dygn gamla och allt flyter på otroligt bra smiley! Maya och Alice vårdar ”sina” valpar med stor omsorg. Eftersom Alice fick rycka in akut har det tagit lite längre tid för henne att få igång mjölkproduktionen. Vi har därför stuvat om valparna mellan mammorna så att de dels fått råmjölk ifrån Maya (vilket Alice inte har eftersom hon inte fött valparna) och för att se till att de inte tappar i vikt. Nu är dock Alice mjölk i full gång. Båda mammorna har fullt förtroende för oss så de tycker det är helt ok att vi tar några valpar och går iväg med. Sedan kommer vi tillbaka med ”nya” valpar och de är lika välkomna. Vi känner djup ödmjukhet inför deras enorma förtroende för oss och att de litar helt och fullt på att vi inte tar deras barn ifrån dom.

Här kommer lite nytagna bilder:

Tik med brunt halsband!

Ha en härlig dag!

// Ekströmsflocken