Alice har ju tagit över 6 av Mayas valpar så kvar hos Maya är det 8 stycken. Snacka om att vi blev förvånade när vi upptäckte att det hade flyttat in ytterligare 1 valp i lådan. Långt ifrån lika vacker som sina syskon och inte heller var han svart som de andra!


Mr Turkey har flyttat in i valplådan tillsammans med sina syskon (till er som är nya läsare så har Maya alltid haft fula Mr Turkey som valp när hon har varit skendräktig!).

Inte nog med att Mr Turkey har fått flytta in i lådan. Maya gör precis likadant som hon gjorde med förra kullen. Dvs att hon tar med sig en eller flera leksaker in till valparna när hon har varit ute för att kissa. Undrar om hon samlar på sig leksaker så valparna ska kunna leka med dom i framtiden?!?!
Här kommer lite bilder på våra underbara valpisar:

//Sofia