I tisdags fick vi besök av D-kullevalpen Lovis (Amazing Selma’s Duran Duran) och hennes matte Jill och lillmatte Linn.
Lovis är en härlig tjej som har en stor personlighet. Envis som en get men charmig så man dör! Hon är ingen stor tjej till höjden (ungefär lika hög som Selma dvs ca 48 cm hög). Vi är ju vana vid stora tjejer smiley.
Visst är hon en snygg tjej Lovis!
Lovis är väldigt lik sin moster Maya till utseendet, eller hur?!?
Lovis vart väldigt förtjust i Maya. Hon försökte få igång henne att leka, men Maya var inte lika förtjust i den tanken. Hon försökte förklara för Lovis att hon faktiskt är dräktig och inte orkar. Lovis förstod inte alls varför dom inte kunde leka tillsammans smiley
Gruppfoto är ju ett måstesmiley

Tack Jill och Linn för en trevlig eftermiddag och tack för de goda biskvierna! Ni har en otroligt trevlig och go tjej!

//Sofia