……. svenskt det är att alltid prata om ”Vädret”. Vi nynäshamnare har faktiskt varit väldigt bortskämda i sommar. Medan det har regnat i princip hela landet har vi suttit ute i strålande sol, även om det aldrig blev någon riktig värme. Vi har tittat på de svarta regnmolnen som legat inåt land och tänkt ”Vilken tur att vi bor här smiley!”

De senaste veckorna har vi dock fått dela regnet med er andra. Det har varit mulet, regn, mulet, regn….. så äntligen kom dagen då vi vaknade till sooooooolsken smiley! Trädgården är vårt ”vardagsrum” på sommaren och när vädret tillåter så vi saknar den så otroligt mycket när vi inte kan vara ute. Det gör hundarna också så när uterumsdörren öppnades sprang de givetvis ut:

Soldyrkaren Selma

Alice vill helst vara med sin husse så hon stannade på uterummet där han var

Bella i skuggan

Big Mama (valparnas sparkar känns tydligt nu smiley)

Vi (Peter och jag) skulle lägga in en plastmatta på uterummet så möblerna åkte ut och eftersom Bella och Alice älskar tomater kunde Bella inte låta bli att försöka norpa några

För att få tag på tomaterna klättrade Bella helt enkelt upp på bänken. ”Man får inte vara dum” sa hon smiley

”Så där! Nu når jag dom” säger Bella

”Du behöver nog hjälp, Husse” säger Bella, Alice och Maya. Hade dom haft händer hade dom gärna hjälpt till smiley

Ha en fortsatt trevlig helg och hoppas du också har vackert väder!

// Helena och flocken