Tjena hejsan!
Oj oj oj, tänk att det har gått en hel vecka sen jag skrev senast!!!!
Idag har vi legat i mammas mage i 35 dagar (dvs 5 veckor). Nu kallas vi för foster och har nu ögonlock som täcker ögonen, vi har ytteröron som täcker öronöppningen och man kan nu även se om vi ska bli tikar eller hanar. Våra bröstben, bogblad och revben har börjat förbenas och våra fosterblåsor är så stora så mammas livmoder får ett mer jämntjockt utseende.

Mycket har hänt med morsan på den här veckan. Brösten har blivit större och magen har börjat växa:

Den här gången är mammas mage mjukare (hon har inte längre samma bukmuskulatur som förra gången hon väntade valpar).

Och se! Hennes mage har börjat hänga! (Kolla bilden från förra veckan, då såg man inte magen alls!)smiley Tydligen så har vi nu uppnått 2% av vår kommande födelsevikt så det är från och med nu vi kommer att börja växa rejält!smiley Nu har mamma dessutom gått mer än halva tiden med oss i magen så nu kan ni börja räkna ner för dagen D närmar sig med stormsteg.

Visst är hon söt, vår vackra mamma!!

//Lilla Lakritstrollet