För någon vecka sen kom ett mail från Ella i Norge! Vi blir alltid så glada över alla hälsningar, mail och bilder vi får från våra valpköpare. Även om dom kanske inte kommer ut i bloggen direkt så uppskattas det enormt!

”Her i Oslo har vi det strålende med Ella. Hun er så utrolig blid og glad i både hunder og mennesker, så det vedlagte bildet stemmer ikke med virkelighetens humør. Det er bare at hver gang jeg vil ta en skikkelig sjarmerende bilde av henne, kommer hun helt opp til linsen før å undersøke hva jeg holder på med før jeg rekker å knipse.
Som dere ser, klipper vi henne ikke, men vi steller pelsen hver dag. Sist jeg veide henne, viste vekten 17 kg. Når hun er våt, kan vi se at hun er slank og sterk i kroppen. Hun elsker å bade, og bader ved alle anledninger, uansett om det er havet eller et vann i skogen. Søndag gikk vi tur i skogen, og fordi hun gir fra seg en pipende, litt klagende lyd når hun svømmer, var det flere turgåere som ville redde henne fra å drukne. Jeg måtte stoppe to damer fra å kaste seg uti vannet for å redde den ”stakkers hunden”, og berolige dem med at det er en slags ”badelyd” og betyr at hun har det deilig.
Vet dere hva den lyden betyr? Jeg har aldri hørt hunder bråke så mye mens de svømmer før.

Vi storkoser oss hver eneste dag med Ella, og hun gir oss all den gleden som vi hadde håpet skulle komme med en hundekompis. Hun er også riktig lydig, og kommer alltid når vi roper. Hver eneste dag er hun ute med sin beste venn, riesenschnauzeren Bastian. De leker sammen i hagen flere timer hver dag, og siden Bastians mamma er hjemme på dagene, får Ella alltid være med Bastian på lang tur nesten hver eneste dag. Dette kommer i tillegg til egne lange turer og løpeturer i skogen, så her blir det mye mosjon.

Mange hilsener fra
Herman, Ole-Herman, Beate og Ella”

//Sofia