Idag firar jag min 7:e födelsedag! Tänk att jag känner mig inte alls så gammal.
Visst har jag blivit klokare med åren, det måste jag nog få säga, och ja visst jag har ju 17 barn och 24 barnbarn fast i själen är jag ung och kroppen är pigg och fräsch (om jag får säga det själv smiley)!

Själva födelsedagsfirandet brukar vara ungefär detsamma, dvs en skink- och ostbit på sängen (fast det får vi varje morgon, även om det inte är födelsedag smiley). Sen blir det uppvaktning med en gottistallrik och present. Eftersom mitt barnbarn Agnes är här fick hon givetvis också vara med i firandet. Jag bjöd mina gäster till bords på uterummet eftersom det är en varm och härlig höstdag. Agnes hade lite svårt att hålla sig till tåls medan de andra sjöng ”Ja må du leva…”, hon ville hugga in på det gottiga på en gång så Sofia fick hålla ett litet öga på henne.

”….. må du leva ut i hundrade ååååååååååååååår!!!!!!!”

” Hugg in!!!!” sa jag och vips började alla äta smiley

Mumselimumsmums!!!

Och som vanligt dansade gästerna på bordet efter att de länsat faten smiley!

Agnes blev lite avundsjuk på att jag fick paket så hon fick hjälpa till att öppna det.

Hm, vad är det för något?

Jag och min fina present: en Findusdocka smiley!

Agnes blev så förtjust i Findus så hon fick låna den en stund!

Efteråt gick vi ut i solskenet och tog ett gruppfoto (hm det märks att jag sjunkit ihop med åren för Agnes är inte större än mig fastän det ser så ut på bilden smiley).

Tack mina kära släktingar för att ni ville dela den här dagen med mig!

// Alice