….. och Sofia var på utställning i Gimo igår. Redan klockan 6 på morgonen åkte de iväg för att vara framme i god tid.

Agnes placerade sig som 2:a i valpklassen och hon fick den här jättefina kritiken: ”8 månaders tikvalp med bra volym i sin skalle, bra stop, mörka ögon. Korrekt rygg. Bra svans. Bröstkorg under utveckling. Välvinklad. Välgående. Korrekt päls för åldern. Vit på huvudet (min anm: varför kommenterade han det vita på huvudet? I rasstandarden står det att de får ha vit nos, vit hjässa osv). Stor tik.”

Domare för dagen var Lars Widén.

Finaste Agnes (Amazing Selma’s Depeche Mode) smiley

Efteråt var det skönt att ligga i en stol och titta på när dom stora tjejerna och killarna visade upp sig smiley!

Idag fick Agnes och brorsan Dante äntligen leka med varandra igen. Oj som dom sprang och lekte och busade, precis som när dom var mindre och träffade varandra varje dag förutom på helgerna. Det var så härligt att se hur dom lekte med varandra på samma sätt idag som i våras.

Till att börja med var hela gänget ute men dom ”stora” tjejerna tycker att ”småttingarna” blir lite för mycket ibland så dom fick gå in så att Agnes och Dante fick leka för sig själva.

Efter allt springande och busande tyckte dom att det passade alldeles utmärkt att dricka vatten ur fågelbadet smiley!

// Helena