Skulle bara skicka ett litet tecken på att vi lever och har det bra här i Falun. Majken är nu en stor flicka, muskulös och ”grov” tjej med massor av energi. Hon träffade en portishane i exakt samma ålder förra veckan, han hette Göran och var ifrån en kennel i Sunne. De älskade varandra från första ögonkastet! Saken vara bara den att hanen (som borde varit större än min lilla tjej) var ca 5-7 cm lägre i mankhöjd! Vi har kanske gett Majken för mycket mat och dunderhonung :-)!?!

Majken och jag har varit på lydnadsläger i Göteborg för Ditte Andersson (som är med i landslaget), vilket förstås var mycket givande! Majken är en kul hund att träna med och hon vill mycket. Här hemma sköter hon sig bra och vet ”reglerna”. Hon gör fortfarande 21-busrycken från småvalpsperioden vissa kvällar :-), men nu är hon ju större, så soffbord och mattor ommöbleras då lite grann…hehe.Majken helt slut efter helgen i Göteborg!

Stor kram till er och Majken hälsar med en blöt puss

**************************************************************

En liten notis!
Portiskillen Göran som Majken träffade är en släkting till henne. Han är son till en kille som heter Cocos som är bror till vår Alice!