För exakt 1 år sedan bjöd Maya oss på en stooooor överraskning. Att hon hade ett gäng valpar i magen gick inte att ta miste på. Hon var rund som en boll men mådde bra och hade dagen innan varit ute på en kort promenad. Visserligen gick det i maklig fart men så var det ju bara ca 1 vecka kvar till beräknad valpningsdag.

Jag och Maya den 3 augusti -11

På morgonen den 4 augusti -11 låg Maya på rygg på en madrass på golvet i Sofias rum. Natten hade varit lite orolig men inte så att vi kunde misstänka att det var något på G. Jag skulle precis ge mig iväg ut med dom andra tjejerna medan Sofia skulle vara hemma med Maya när Sofia ropar: ”Mamma, det kommer vätska ur Maya”.

Det var bara att glömma att ge sig iväg för det var fostervatten som kom ur Maya och den första valpen föddes några minuter senare.

Maya hade inga problem med valpningen utan valparna liksom bara ”ploppade” ut en efter en efter en efter en…….

När det kommit ut 5-6 valpar var Mayas mage lika tjock fortfarande och vi undrade verkligen hur många som var kvar där inne. Tänk att det gömde sig 14 (!!!!!) valpar i magen. 7 hanar och 7 tikar. Alla utom 1 tik var starka och friska. Den lilla tiken dog efter 3 dagar men i valplådan hade vi nu 13 svarta små trollungar.

Idag vill vi gratulera våra 13 C-kullevalpar på deras 1-årsdag och vi utbringar ett 13-faldigt leve smiley:
Hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra!!!!!

Nyfödda!

Än en gång: Grattis på födelsedagen Stella, Milo, Rebel, Ziggy, Maya, Charlie, Rufus, Selma, Aqua, Nellie, Easy, Affe och Albert!

Hoppas ni får en härlig dag med många presenter och godsaker smiley!

Puss på nosen från mamma Maya, Selma, Alice, Bella, Helena, Peter & Sofia,