Hejsan Helena, Sofia och resten av flocken!

Nu var det länge sedan jag hörde av mig, och det är jag ledsen för, men jag har hittat på SÅ mycket! Först och främst säger jag grattis till resten av C-kulleflocken på våran 1-årsdag.

Tänk vad snabbt tiden har gått! Nu i sommar har jag hittat på så många roliga saker. Jag har varit mycket i Vitemölla, där den portugisika vattenhunden Charlie bor. Vi har lekt och stojat, vi har sprungit snabbare än vinden och så har vi badat väldigt mycket. Och en sak ska ni veta och det är att jag ÄLSKAR att bada. Först tyckte jag att det var lite läskigt, men sedan drog Charlie med mig ut och då var det inte alls så farligt.

Ni fick ju en video på mig när jag badade här i Växjö, det var mitt första dopp! Nu så hoppar jag i så fort jag får chansen. I Vitemölla sprang jag också efter kaniner och lärde mig att gå fot av mina lill-mattars farmor. Farmor tog hand om mig när resten av familjen var i Österrike i en vecka. När de kom hem så blev jag så glad! Men tiden med farmor var också jättebra.
Jag har också lärt mig många tricks, som sitt, ligg, high five, vacker tass, spela död och håller på att lära mig snurra runt. Vi håller även på med agility och det är himla roligt. Att hoppa och skutta är ju det roligaste som finns! Matte har även pratat om att vi ska gå på sök-kurser, så att jag kan leta upp kantareller och andra saker. Det tycker jag låter roligt, en så länge har jag bara fått söka efter människor.

Att vara i skogen är också en favorit. Plus i kanten just nu är att det har börjat ploppa upp blåbär, och det är himla gott.

Hälsningar från Ziggy Amazing Selmas Cheese Cake

Ha en fortsatt härlig sommar, stora kramar från Malin, Patrik, Klara och Hanna