Tänk så roligt det är när telefonen ringer och den i andra änden säger: ”Hej! Vi är i Nynäshamn och undrar om vi får hälsa på?”. Det var Annika, Figo och Nellies matte, som var i andra änden av luren.

Här är några bilder:

Mamma Maya till höger och hennes dotter Nellie till vänster

Samling vid pumpen (dvs vattenskålen smiley)!

Gruppfoto på alla släktingarna, fr vänster: Figo (son till Alice, bror till Maya och halvbror till Bella, morbror till Nellie), Selma (halvsyster till Alice, moster till Figo, Maya och Bella, gammelmoster till Nellie), Maya (syster till Figo, halvsyster till Bella, mamma till Nellie), Alice (där uppfödningen startade, dvs mamma till vår första kull som Maya och Figo föddes i, mamma till Bella som är ur vår B-kull, halvsyster till Selma och mormor till Nellie), Bella (halvsyster till Maya och Figo, moster till Nellie) och avslutningsvis Nellie (dotter till Maya)!

Orkade du läsa hela texten om släktskapet? Inte? Släktskapet mellan hundar är inte alltid helt okomlicerat smiley.

Tack Annika, Björn, Figo och Nellie för besöket!!!

// Helena och flocken