Här kommer ett aningens försenat GRATTIS till Amazing Selma’s Coconut Dream ”Rebel” och Karin!
Den 6/6-12 blev Rebel BIR (bäst i rasen) och sedan BIG-2 (dvs bäst i gruppen-2!!)!

Kritiken löd:
”10 mån hane av utmärkt modell. Bra hanhundsprägel. Väl utfyllt nosparti. Korr.bett. Fin hals med god ansättning. Väl markerat förbröst. Utmärkt topline. Raka fina framben. Värlutfylld bröstkorg. Tillräckligt vinklat bakställ med lågt ansatta hasor. Bra pälskvalitet, fin färg. Trevligt temp. Rör sig lätt och ledigt runt om med god marktäckning”

Så här skrev Karin i sitt mail till oss om dagen:
I BIG stod det till sist mellan Rebel och en Engelsk cocker spaniel. Domaren tvekade en stund och sa att det ”verkligen var hårfint” mellan ettan och tvåan. Rebel fick således BIG 2 och jag blev så glad så att jag studsade! Rebel skötte sig exemplariskt hela dagen, förutom att han under själva bedömningen tyckte att det var dags att visa lite ”bruks-konster” ( helt självmant) som snabbt läggande, sitt och stå- i den följden. Domaren bara skrattade och sa att hon aldrig sett ett så snabbt läggande! Jag fick ju förklara- att vi går på bruks osv, men domaren tyckte bara att det var trevligt.
Domaren var visst framförallt förtjust i Rebels rörelser- hon sa att hon var främst inriktad på jakthundar, och hon tyckte om Rebels driv. Kul!!

Och så några bilder (bilderna är lånade från Ulrika Petterson vars portistik blev BIM):


Rebel in action!

Det är alltid lika underbart att se Karin i ringen med Rebel, hon strålar verkligen av lycka!

BIM (Aquastar’s Impossible To Resist) & BIR (Amazing Selma’s Coconut Dream)!

Innan Rebel ska in och tävla i gruppen!

BIG-2!!! smiley
Grattis till de fina resultatet, från stolta uppfödare!!!
//Sofia