Sista dagen i maj. Imorgon är det sommar!?!

Ibland funderar jag på vart tiden tar vägen. Alltså, vart har den här dagen tagit vägen imorgon? Visst är väl allt ett enda stort kretslopp och då borde den här dagen komma tillbaka någon annan gång….. eller? Äsch, nu blev det väldigt djupt det här.

Snart är Dantes och Agnes dagistid hos oss över. Om ett par veckor är det sommarlov/semester för deras familjer och när hösten kommer är Dante och Agnes stora nog att klara sig själva några timmar medan deras familjer jobbar. Det är av den anledningen de varit hos oss under våren, små valpar kan/ska inte vara själva särskilt länge och därför har vi fått chansen att njuta av dom.

De senaste veckorna har altandörren stått öppen hela dagarna så vovvarna har själva kunnat välja var de vill vara. Dante och Agnes har valt trädgården mest hela tiden. Våra agilitytunnlar har sett bättre dagar, de har använts flitigt. Vet ni att dom kan användas till mycket? Man kan springa i dom, ligga där inne och tugga på grisknorrar, hoppa över dom, leka larv genom att rulla runt i tunnlarna, smyga på/gömma sig för kompisen smiley.

Agnes gömmer sig!

Dante har hittat ett ”byte” (en växtdel smiley)

Dante försöker gömma sig med det åtråvärda bytet men Agnes har hittat honom!

Agnes vill gärna få tag på Dantes byte.

Det är mycket lek och bus på dagarna.

Det är även mysigt att koppla av tillsammans smiley!

// Helena