Idag fick vi finbesök av vår Gotlandvalp, dvs Amazing Selma’s Coffe Toffe ”Albert” 8 månader. Han kom på en kort visit tillsammans med matte Anita och husse Bengt-Arne när de kom med båten på förmiddagen.

Anita och Bengt-Arne berättade om hur duktig Albert är på kurser men att han kan tycka det är tråååååkigt när de repeterar övningarna för många gånger (är det typiskt portis eller är det typiskt portis smiley). Han är snabb som en vessla att lära sig saker och det ställer ju förstås höga krav på hans 2-bentingar att hitta på nya saker.

Albert hälsar på Agnes och Dante, våra små dagisbarn.

Portisröra smiley!

Albert tillsammans med mamma Maya smiley!

Albert garderade med att blunda, han har nog lärt sig att det kan blixtra när kameran kommer fram smiley….

Vovvarna svärmar för Anita. Kan det bero på att hon har något gott i påsen?smiley En viss liten Agnes lyckades nagga hål i botten på påsen och glädjen blev stor när det trillade ut godbitar på golvet.

Tyvärr glömde vi fotografera Albert i profil. Han har en snygg nyklippt portisrumpa.

Tack så hjärtligt Anita och Beng-Arne för att ni kom förbi och visade upp vår underbara C-kullevalp Albert. Vi hoppas få tillfälle att hälsa på er i sommar!

***************************************************************************

Ett par timmar efter att Albert med familj lämnat oss var det dags för Dante att gå hem. Idag blev han hämtad av alla sina hussar: storhusse Magnus, mellanhusse Isak och lillhusse Adrian

Trevlig helg önskar vi Dante med familj och alla våra andra bloggläsare!

// Helena