Från och med imorgon har vi inga valpar kvar som bor hos oss på nätter och helger (imorgon flyttar nämligen Brallis). Då får vi bara njuta av Dante och Agnes på vardagarna.

Kom på att vi inte har sagt att i söndags flyttade Ella. Även hon hade en bit att åka för att komma hem. Ella bor med sin nya familj i Oslo, Norge.

Ella på väg hem till Norge!

Väl hemma i sitt nya hem!

Vi har även fått ett kort på Findus i Danmark:
Lovis:
Full fart!
Merchedes:
Ute och spanar!
Inne och myser!

Idag kom det ett mail från Gastons matte Anna som skrev så här:
”Hej, här är allt bra, över förväntan faktiskt. Gaston är fantastisk, ganska lugn eller snarare inkännande, han tar för sig mer och mer. Han vill göra rätt och är mycket lyhörd. Han älskar trädgården där han far runt och ökar sitt revir, snart har han varit i alla hörn och vrår. Fortfarande är han lika duktig på nätterna, håller sig till halv sju då familjen går upp. Eftersom vi är ute så mycket i trädgården har han inte skvätt inomhus mer än 4-5 gånger sen han kom . Aptiten är det inget fel på.
Redan första dagen tog han till sig korgen och förstod att det var hans frison. Nu har han dessutom fårskinnsfällar som är hans i både biblioteket, vardagsrummet och ateljén och följer oss där vi är.
Han har ett väldigt fint temperament och är både kommunikativ och sällskaplig.

Om tre veckor börjar valpkursen.”

Åååh hur glad blir man inte när man får så här fina mail om sina valpar?! Så himla kul!!

Här kommer några bilder på Agnes, Dante och Brallis:
Agnes på språng!
Dante!
Brallis busar i den lilla snön som finns kvar!
Mysigt!