Det känns nästan tomt i huset. För 1,5 vecka sedan var det fullt ös med 11 valpar och 5 vuxna hundar. På kvällarna när valparna hade sitt rejs (man bara mååååste springa, bita och leka av sig innan det är dags att sova för natten smiley) lät dom som ”Ninjagubbar”. Jag saknar verkligen deras läten och ljudet från deras tassar.

10 av valparna har flyttat till sina nya hem, kvar är Brallis som flyttar på fredag. Hon har sällskap av Dante och Agnes om dagarna för dom 2 ska vara här på dagtid under våren. Jag tror det känns ungefär som att ha barnbarn, dvs livets efterrätt. Vi kan njuta av valptiden men inte på heltid. Det känns så himla bra smiley!

På kvällarna har Brallis sällskap av dom stora tjejerna och på nätterna sover antingen jag eller Sofia hos henne i valprummet så att hon inte ska känna sig ensam.

Här kommer lite bilder:

Brallis och moster Maya framför TV:n. Maya har ett tuggben som Brallis nog gärna skulle vilja ha….

Brallis lyckades sno tuggbenet smiley

Det är härligt väder idag, tyckte Brallis

Dante gillar också att vara ute i vårvädret!

Agnes försöker få igång sin mormor Alice smiley

Nähä, det lyckades inte. Då kanske mormor vill gosa med mig istället? tänker Agnes

Dante och Brallis har hittat en pinne som båda vill ha smiley

// Helena