Man ska ju inte tala om en dams ålder, men idag är det min födelsedag! Hela 7 år fyller jag och 2-bentingarna säger att jag bara blir busigare med åren! smiley Idag bjöd jag in heeela min släkt på kalas. Ja alltså, dom små valparna som är kvar fick inte vara med, men dom stora tjejerna hade alla fått en inbjudan till mitt kalas!
Vi satte oss vid bordet och fick på våra prinsesskronor. Sen bjöd 2-bentingarna på sång, godsaker och paket!

Jag och min fina krona!

Alice

Bella

Elsa

Maya

Klara…..

Färdiga…..

Äääääääät!!!!

Sen kom vi till det roligaste av alla, paketöppningen:

Leksaken jag fick föreställer ett av dom där små djuren som finns med i ”Pettson och Findus böckerna”! Superfin, eller hur!!?!

//Selma

Ps. 2-bentingarna hälsar att tiden går på i en faslig fart. Det är hela 5 valpar som har flyttat: Dante, Merchedes, Mili, Lovis och Majken!
Ds.