I efterhand har tiden gått så fruktansvärt fort, det känns som det var igår D-kullevalparna kom in i våra liv. Vi kan inte förstå att det imorgon (inatt) är hela 8 veckor sen 11 underbara små gryn föddes. Då var dom helt oskyldiga och hjälplösa, medan dom nu är stora nog att lämna oss för sina nya familjer.
Många är det som längtar, hela 11 familjer.
Så mycket spänning och förväntan, och tiden kan nog inte gå långsammare för dom än vad den gör just nu, för oss springer tiden.. Ska vi byta? smiley
Imorgon är det 3 av våra helt fantastiska stjärnor som lämnar oss och ni ska veta en sak: oavsett vart ni befinner er i världen så har ni alltid en plats hos oss. Alla våra valpar har en plats i våra hjärtan och vi tänker dagligen på våra valpar vi fött upp.

Vi har, i 8 veckors tid, försett er med bilder och filmer och nu förväntar vi oss att vi får ta del av våra valpars liv hos er (det här riktar sig alltså till våra valpköpare). Vi blir alltid lika glada när vi får mail, bilder och uppdateringar om hur våra valpar har det.
Det är våra barn som flyttar.

Älskade små valpar….. Nu är det sista kvällen med gänget….
Imorgon kommer många tårar rinna ner för våra kinder….
Älskade små valpar… Lev livet och kom ihåg att göra minst 2 bus om dagen smiley

//Sofia, Helena, Peter och tjejerna