Idag var det åter fruset i marken och vi tog ut valparna en stund. Dom tycker det är härligt att byta miljö och idag upptäckte dom att man kan springa igenom agilitytunneln. Dessutom gör lite frisk luft i lungorna att valparna blir skönt trötta efteråt. Dom somnar sött efteråt!

Dante och Brallis

I helgen har vi hjälp av bästa kennelflickan Ebba (Sofias kusin). Ebba har ett brinnande hundintresse men har tyvärr inte möjlighet att ha en egen hund. Däremot kommer hon gärna till oss och hjälper till lite då och då!

Här kommer Brallis i full fart. Jag missade precis att fota när hon kom ut ur tunneln.

Mili i motljus

Majken, Mixie och Ella

Findus och Merchedes!

Dante kröp ner i leksakslådan och somnade efteråt!

Mixie somnade under fågelburen!

Agnes, Findus och Mili kröp upp i Sofias famn

Ebba och Brallis

Majken la sig tillrätta inne på badrumsgolvet!

// Helena