Valparna är verkligen nyfikna på nya saker.
Igår fixade Peter en ny leksak/klätterställning till valparna. Dom ville genast testa den. Några tyckte den var kanonbra att tugga på, andra klättrade kaxigt upp på den och lekte ”Herren på täppan”, några använde den som gömställe smiley!

Idag har flera kommit på att man kan använda den som rutschkana för det är en avsats och en ramp. Tyvärr har vi inte hunnit filma när dom hoppar upp på avsatsen och sen lägger sig på mage och rutschar ner. Vi skrattar nästan så vi kiknar. Dom tycker den är jätterolig smiley!

Det har börjat töa så nu skulle vi behöva sätta på gummistövlar på valparna när vi tar ut dom.

Här kommer lite bilder:

Selma omgiven av en hel hög valpar. Fortfarande känns det overkligt att hon tillåter det. Om hon hade varit skendräktig kunde man kanske förstått hennes helomvändning men det är hon inte.

Herr Kola/Amazing Selma’s David Bowie alias Dante har krupit intill Selma smiley

// Helena