….. är så bra att ha hemma när valparna har fått sina pirayatänder. Istället för att tugga på oss skalar vi morötter som vi skär i stavar. Det är skönt för små valpmunnar att tugga på något som inte är för hårt men samtidigt ger lite motstånd.

Framåt kvällen sätter det stora ”Rejset” in. Valparna känner på sig att det snart är dags att sova för natten så då gäller det att passa på att göra av med lite överskottsenergi. Det är så fantastiskt kul att se dom rusa från ena rummet till andra, skutta runt, jaga ett syskon, lägga sig i bakhåll för en förbipasserande, springa runt med ett gosedjur i munnen. Det bara lyser av energi och glädje i ögonen. Jag känner en stor ödmjukhet när jag tänker på att just jag har den äran att få uppleva de här ögonblicken. Dom kommer inte tillbaka men jag kommer minnas dom och plocka fram dom lite då och då.

// Helena