Många vill helst att vi lägger in nya bilder varje dag. Ibland räcker inte dygnets timmar till. Speciellt nu när valparna börjar vara vakna oftare och längre stunder, nu när valparna har börjat få besök av sina familjer mm. Ja man måste ju även städa, laga mat, tvätta och ta hand om dom stora tjejerna. Vi försöker så gott vi kan. Här kommer lite nya bilder:

Herr Kola

Fröken Blåbär

Fröken Aprikos

Fröken Ros

Fröken Himmel

Fröken Päron

Fröken Jordgubbe

Herr Apelsin

Herr Lakrits

Fröken Solros

Fröken Viol.
Försökte få så alla valparna är med på i alla fall 1 bild. Fröken Viol hade lite svårt att sitta still när fotograferingen skedde, därav denna bild.. smiley

Idag kom det in en ny grej i hallen:

Ett däck! Vi brukar ha däck i hagen utomhus, men eftersom valparna är lite för små än för att komma ut så tog vi in däcket in istället. Vi vill ju att valparna (trots att dom är födda på vintern) ska ha samma möjlighet att utforska världen genom att balansera på saker.

En uppfödare har alltid skurhinken nära till hands!