I måndags åkte jag till Cookie för att hälsa på. Det var ett tag sen senast, men nog kände hon igen mig allt. Hon blev så glad så hon nästan slog knut på sig själv! Visste inte hur glad hon kunde bli, hoppade och lät av lycka. Det känns ju skönt att hon tycker om oss eftersom Cookie förhoppningsvis en dag ska bli mamma hos oss.
Här kommer lite bilder:


En hårig Cookie. Nu behöver hon ju sin päls på rumpan eftersom det är så kallt ute, men det ska bli otroligt spännande i vår när pälsen ryker och se vad som finns där under!

Söta Cookie som har blivit så stor!
Här kommer även några bilder på Amazing Selma’s Coconut Dream ”Rebel”:

Rebels lillmatte Amandas hemsida: http://stiverius.wordpress.com/2012/02/09/rebellious-winter/#comment-2

Här kommer även några bilder på Amazing Selma’s Chocolate Fudge ”Rufus”:

Rufus hemsida: http://chocolatefudge.drupalgardens.com/

Tänk så fort tiden går! Redan har valparna hunnit bli 6 månader och det är stora killar och tjejer man får bilder på. Även om dom mentalt är små så har kropparna blivit stora. Känns som det var igår dom bodde hemma hos oss och var så små som D-kullevalparna är nu.

//Sofia