I fredags kom det ett mail från B-kullevalpen Blackie (Amazing Selma’s Black Velvet). Det är alltid lika kul att få små uppdateringar om hur det går för våra valpar, oavsett hur stora dom blir!
Saxat ur mailet: ”Vi har det bara bra och Blackie är förstås som alltid världens bästa vovve! Hon är med på allt och anpassar sig till alla situationer och varelser. Hon tycker – till skillnad från Helena smiley– att det är jättekul med snön och älskar att skutta runt i den här hemma i Vaxholm och i Ramundberget där vi också är med jämna mellanrum. Hon är jätteduktig i skidspåret – matte får åka alldeles för egen maskin och Blackie springer bredvid i lagom fart. Vi har ju gått på två agilitykurser och det tycker Blackie är toppenkul och vi hoppas kunna gå fler kurser till våren. I stallet är Blackie också med och är nyfiken på hästarna men håller ett bra avstånd. ”

Tänk vad tiden går fort. Blackie och hennes syskon har hunnit bli hela 2½ år! Ändå känns det som igår hon bodde här. Lekte med sina syskon i vårt hus och i trädgården:


Återigen, stort tack för alla fina bilder! Vi blir så glada! smiley