(Oerhört irriterande när man har skrivit ett långt inlägg och sen bestämmer sig internet för att lagga. Det är bara att börja om…).

Det är otroligt vad tiden går fort (man kan säga det hur många gånger som helst). Det känns som att det var igår valparna bestämde sig för att titta ut. Men nej, det är hela 3 veckor sen! Oj så mycket som har hänt sedan dess.
I förra veckan var det småvalpar som bodde hos oss, men från en dag till nästa (söndag till måndag) så vart det helt plötsligt stora valpar som satt upp och tittade frågande på oss.

Valparna ser allt bättre och det är såååå underbart att sitta på huk och prata med dom. Ibland börjar dom prata tillbaka, viftar dom på svansen eller börjar pussas (det är lika häftigt varje gång).

Dom har också börjat hålla på att leka med varandra. Dom använder sina tassar (precis som portisen gör) och jabbar mot den andre.
Det är också roligt att bita brorsan/syrran i huvudet eller varför inte på rumpan. Nåja… Bit på varandra så länge ni kan. Om några veckor, när tänderna är ute, är det kanske inte lika uppskattat.
Dessutom är dom ju vakna allt längre stunder, men deras liv består ändå till största delen av sömn. Vilket inte är så konstigt eftersom små och unga individer behöver myyycket sömn för att kunna växa och utvecklas som dom ska.

Dom är, som vi sagt 100 gånger innan, gudomligt söta och minst lika charmiga.
Man kan sitta och stirra på dom i timmar (trots att det inte händer så mycket).

Det är och kommer alltid att vara en otrolig upplevelse och resa man gör med varje kull. Alla individer är lika speciella och det är hedrande att vi får lära känna dessa ljuvliga varelser!

Nej nog med prat, här kommer 3 veckorsbilderna:

Fröken Aprikos

Herr Kola

Fröken Jordgubbe

Fröken Viol

Fröken Himmel

Fröken Solros

Fröken Ros

Fröken Päron

Herr Apelsin

Fröken Blåbär

Herr Lakrits