Det kanske ser ut som om vi sitter i valplådan hela dagarna och fotar och filmar småttingarna. Men vi tar faktiskt paus lite då och då och luftar oss också. Tyvärr, säger jag (Helena), har det kommit snö. Visst blir det lite ljusare men jag är inte ett dugg sugen på att få samma mängd snö som de 2 senaste vintrarna. När snömängden blir för stor kan vi inte hitta på lika roliga saker i skogen som vi brukar göra på vår dagliga skogsrunda. De senaste åren har vi trampat upp en stig och sedan varit tvungna att hålla oss på den för att det har varit för djupt vid sidan av.

Så här såg det ut idag!

När vi kom hem ville valparna ”prata”. Det är så härligt när dom sitter och ”snackar” i lådan och det verkar som om dom börjar höra oss också.

Fröken Blåbär och jag pratar om livet smiley

Herr Kola och Fröken Jordgubbe!

Fröken Himmel!

Valparna har verkligen blivit mycket stadigare på benen och liknar inte längre små kameleonter (som vaggar fram).

Fast dom orkar inte hålla igång så himla länge. Sen blir dom trötta och somnar i en hög smiley