Vi börjar med ett litet filmklipp:

Hur ser en dag ut för oss nu när valparna blivit 9 dagar? Jo, Peter hade semester första veckan men har nu återgått till att jobba. Jag (Helena) och Sofia turas om att sova inne i valprummet tillsammans med Elsa och valparna. Vi finns till hands när det behövs.
Valparna har fått mer regelbundna mat- och sovtider och det är Elsa som bestämmer när ”Bar is open” och när det är ”Last call” smiley. Det är inte lika ”rörigt” i lådan längre. Elsa lämnar valparna längre och längre stunder. När valparna är mätta och belåtna passar vi på att ta våra promenader och göra lite roliga aktiviteter. Elsa tycker det är jätteskönt att få springa tillsammans med dom andra tjejerna.

Valparna ägnar dagarna åt att äta, sova, kissa, bajsa, äta, sova, kissa, bajsa osv. Om en valp är missnöjd piper den. Då finns det 4 alternativ: den är kissnödig, bajsnödig, hungrig eller så har den kommit ifrån sina syskon/mamma och hittar inte tillbaka. Valparna försöker stödja lite mer på benen nu och ögonen kan nog öppna sig strax också.

Herr Kola har hittat en mysig sovplats smiley

Fröken Himmel tycker att ett syskon duger bra som kudde smiley

Herr Lakrits övar ryggsim smiley

Fröken Päron!

Fröken Jordgubbe har en skön stil smiley

Det är fantastiskt hur snabbt de utvecklas, just nu är det lugnet före stormen. Om några veckor kommer det vara allt annat än tyst i huset. Nu njuter vi av stunden och av att sitta och titta på dessa underverk som om några veckor kommer vara aktiva, busiga, roliga och skällande små individer smiley!

Fröken Ros och fröken Viol!

// Helena

P.S. Ni får ha överseende med att vissa bilder kan förekomma flera gånger! D.S.