Hej! Nu är det jag, Elsa, som har ordet. Som 2-bentingarna redan har skrivit så föddes det ett gäng rövarungar i det Ekströmskahuset den 8 januari.
Hela 11 stycken faktiskt! 3 hanar blev det, 1 brun och 2 svarta och 8 tikar, 3 bruna och 5 svarta!
Dom är det vackraste jag någonsin sett och jag tar hand om dom så bra. Jag får massa med hjälp av 2-bentingarna också, vilket är jätteskönt. Dom hjälper mig med valparna, serverar mat och fil och pysslar om mig.
Det enda som är lite knepigt är att man tydligen ska slicka valparna i rumpan för att dom ska bajsa… Hmmm.. Jag vill inte äta bajs, att få dom att kissa klarar jag.. Men jag jobbar på det där med bajset smiley.

2-bentingarna säger att valparna är så vackra så, det är som att se på en tavla. Vi målade dom riktigt bra Borka och jag! Det är ganska lätt att se skillnad på dom, det är nästan ingen som ser ut som den andra. 2-bentingarna bestämde sig ändå för att färgmärka dom så att dom lättare ska komma ihåg vilken valp som har ätit mm.

Om valparna blir oroliga brukar jag sjunga för dom:

Självklart ska jag bjuda på lite bilder ocksåsmiley :

Valp 1, Tik, Fröken Aprikos:

Valp 2, Hane, Herr Kola:

Valp 3, tik, Fröken Jordgubbe:

Valp 4, tik, Fröken Viol:

Valp 5, tik, Fröken Himmel:

Valp 6, tik, Fröken Solros:

Valp 7, Tik, Fröken Ros:

Valp 8, Tik, Fröken Päron:

Valp 9, Hane, Herr Apelsin:

Valp 10, Tik, Fröken Blåbär:

Valp 11, Hane, Herr Lakrits:

Söta va??
//Elsa