Jo, alltså, det har varit lite svårt att hinna med att skriva om allt som hänt i bloggen. Givetvis skulle vårt Annandagjulsfirande hos familjen Scharf (Mimmi, John och Milton) kommit före andra inlägg. Men ibland blir det lite upp och ner, bak och fram, snett och vint.

Hur som helst så var vi i Nacka den 26/12. Vi började med att vovvarna fick leka av sig utomhus.

Vi fikade och tog sedan en promenad med vovvarna. Vi bjöds på mat och därefter bjöd John oss på vinprovning. Vissa av oss (läs: Peter!) fick spotta ut vinet medan andra av oss (läs: övriga!) behövde inte göra det smiley!

Behöver jag säga att dagen var superbra och mat och dryck smakade fantastiskt bra smiley?!?

John berättar vad det är för vin vi har i glasen och till vad de passar bäst!

Mimmi och jag!

Självklart måste vovvarna också få smaka…… av osten!!!!

John och Maya!

// Helena