…. från härliga Jackson (B-kullevalpen Amazing Selma’s Bristol Cream). Vi blir så glada och det värmer i verkligen våra uppfödarhjärtan när det kommer rapporter om hur våra valpar har det. Så här skrev Jackson:

Hej

Ville bara passa på att skicka en hälsning så här innan 2011 tar slut och berätta lite vad jag gjort.

Det har varit ett jättekul år och tänk, det är två år sedan jag flyttade från kullen. Jag var då ännu mer busig än vad jag är nu 😉 På bilden ser ni mitt första jobbmöte med Matte som skedde på en restaurang. Dom pratade om ointressanta saker tycker jag. Hörde inte ordet ben eller boll, en enda gång under 2 timmar…suck

I somras så var jag största delen på landet. Det gillar jag skarpt. Då är alltid hela familjen samlad i rätt trånga utrymme, det gillar jag. Då är vi ju liksom på varandra hela tiden…kan inte va’ bättre 😉

Alla dagar på landet ser likadana ut. Jag brukar börja morgonen med att hämta posten.

Sedan blir det lite fiske och strandmys. Som ni ser på den oftast torra pälsen så gillar jag själva bryggan och båten mest. Tycker att man blir så ful i håret när man är blöt …haha…Men nu i sommar fyller jag ju 3 år. Kanske kommer jag att bada lite mer då…få se…;) Man gör ju inget som man inte vill…eller hur?

När hösten kommer är det dags att köra sök-träning igen. Det är ju så himla kul att hitta alla möjliga som finns där bakom granar och stenar. De är alltid så glada att se mig!

Året om är det promenader som gäller. Jag går både i stan och i skogen. Mest i skogen, det är såklart roligast. Finns så mycket att upptäcka och man kan rusa omkring helt fritt.

Stan är ju lite mer begränsad då är det oftast restaurang eller shopping som gäller …och då måste jag gå kopplad hela tiden. Fast gullad med blir jag ju, särskilt i klädaffärer. De brukar bli helt tokiga när jag kommer och ska klappa hela tiden. Ibland så brukar jag också roa mig med att leta upp någon av småmattarna i provrummet. Hittar alltid rätt! Tur det kanske…haha…skulle nog skrämma slaget på någon okänd om jag stack in huvudet under dörren 🙂

Ja, tänk så fort ett år går. Nyss var det julafton. Då kom det en tomte och en lite tomtenissa. Husse och matte verkade inte fatta något, men jag kände ju på lukten vilka det var. Men har lovat att inte avslöja dem …hihi. Jag fick iallfall jättefina paket som jag fick öppna. Visst är det nästan lika roligt att öppna som att leka med själva presenten?

Innan jag loggar ut för den här gången vill jag passa på att önska er alla i flocken, två-och fyr bentingar ett gott nytt år. Puss från Jackson & Co