Oj så fort tiden går!! Snart går Elsa in i vecka 6 och det är förhoppningsvis bara 3 veckor kvar tills hon ska valpa. Vid nyår kommer hon flytta hem till oss på heltid så vi kan ha uppsikt över henne hela tiden! Det är nu vi är glada över att vi har fått lära känna Elsa så väl och att vi vet att det är helt naturligt för henne att vara hemma hos oss. För henne är det ”Mi casa es su casa”, fast kanske tvärt om ”Su casa es mi casa”?! smiley.Hur som helst, hon stormtrivs i vår folk och vår flock trivs med henne! Så vad händer då i vecka 6? Det står inte så mycket i boken, men det som står är det här: ”Fostren är nu cirka 7 cm långa och man kan se att delar av rörbenen har börjat att förbenas. Päls börjar växa runt dag 45″….Hittade en hemsida (http://www.rimdalens.se/SIDOR/Rad%20och%20tips/Draktighet%20och%20valpning/Tema%20om%20draktighet.htm) där det står lite mer…

Spännande, spännande!! Vi hade Elsa här idag och magen har vuxit en hel del sen förra veckan:

Vad är det för små stjärnor som gömmer sig där inne?!smiley

Elsa provar sin blivande ”säng”… Rummet som Fredrik bodde i när han bodde hemma har vi nu fixat till valprum. Nu är det mysigt och ombonat där inne och man kan inget annat än trivas där.

Magen har börjat hänga ordentligt.