Idag kom dagen vi väntat på i 4 veckor, ”Dagen D”… Men jag måste ändå säga att tiden hit har rusat fram i full rulle. Kanske har det med att Elsa bor hos sin familj och vi kan inte stirra på henne hela dagarna och tänka ”är hon dräktig eller är hon det inte”… ”Är det där ett dräktighetstecken?!!… Eller njaaa.. Vågar man tro?!”.. Nu när vi har träffat henne minst 1 gång i veckan (plus att vi ständigt har kontakt med hennes husse och matte) så har det varit så självklart med alla tecken.. Klart hon är dräktig! Vi ville ändå få det bekräftat helt och fullt. Idag ultraljudade vi Elsa!

Som sagt.. Såklart hon är dräktig!!! Här är 2 av alla rövarungar som gömmer sig inne i Elsas mage!!smileysmileysmiley

Helena och Elsas husse Roger vart glada!!

Farmor Johanna också! (Johanna som äger Borka var också med vid ultraljudetsmiley).Elsas goa mage. Det går helt enkelt inte att missa att hon har små valpisar där inne! Enligt ultraljudet så är valparna nu cirka 2,5 cm stora!!! Det ska bli så spännande att se vad det är för små stjärnor som gömmer sig där inne!