I måndags hade vi Cookie på besök, som vi skrev om i det
tidigare inlägget..
… Och i tisdags fick vi besök av en annan sötsak. Nämligen C-kullevalpen Creme
Brulé, eller Affe som han kallas för till vardags. Affe såg ut som en riktig
luffs på valpträffen och hans matte Anna tyckte att det var på tiden att klippa
bort all överflödigpäls. Därför kom hon till oss för att få hjälp, samt lära
sig hur man klipper portisar (det är ju det vi är till för)smiley.
Före:

Efter:

En superstilig kille dök upp under all päls! Åh så söt
han är lilla Affe (som inte är så liten längre). Vi sparade någon cm päls på
rumpan eftersom det är vinter och det kan bli kallt ute. Det får bli kortare till
vår/sommar. Speciellt eftersom Affe kommer att vistas en hel del i
Kroatien dom årstiderna! Amazing Selma’s Creme Brulé ”Affe”.

Inte nog med det! I
går hade vi sockersöta Elsa på besök, som dessutom har bullar i ugnen smiley Jaaaa… Vi tror absolut att hon är dräktig. Även om ultraljud ännu inte är gjort så tyder allt på en dräktig tjej. Hon är otroligt lugn och har inte alls lust att leka med Maya och Bella. Vanligtvis är det hon som är den som är mest leksugen, men inte nu! Precis som gravida kvinnor så kan tikarna må dåligt och kräkas vid en dräktighet. Det behöver inte vara så (Maya mådde nästan inte illa alls, medan Alice har mått väldigt illa vid sina dräktigheter). Elsa har den senaste tiden ätit dåligt och när vi kom hem från promenaden igår så kräktes även hon.

Snart vet vi med säkerhet (då ultraljudet är gjort), men vi tror absolut att det kommer att råda spännande tider i vårat hus om några veckor! Jag frågade Elsa vad hon tror att det är för små rövarungar som växer inne i hennes mage. Hon svarade att det inte alls är rövarungar utan små underbara små stjärnor!

//Sofia