Idag är Elsa hos oss. Vi har regelbundet haft henne hos oss ända sedan hon var valp. Man kan minst sagt säga att det hänt en del sedan dess. ”Elsadagarna” i valpstadiet bestod av lek, lek, lek och åter lek. Att koppla av dom dagarna fanns liksom inte i Elsas huvud. Hon och Bella busade med varandra hela tiden så när kvällen kom var båda helt slut.

Elsa och Bella i vild lek, december -09. De är ca 6 månader gamla.

Idag, 2 år senare, är ”Elsadagarna” betydligt lugnare.

Elsa håller Sofia sällskap när det är lunchdags!

Vovvarna trivs i Alsema Fysioterapis behandlingsrum. Det är ett kombinerat behandlings-/ aktiverings-/ avkopplingsrum. När vi inte ha behandlingar av kunder hittar vi ofta vovvarna sovandes här inne smiley.

Tiden går fort, om ett par veckor vet vi med säkerhet att Elsa har valpar i magen. Det ska bli såååå spännande att se vad det är för små rövarungar som växer där inne. När jul och nyår är över är det dags för Elsa att flytta hit. Då är det ca 2 veckor kvar tills valparna föds. Sedan bor hon hos oss tills valparna är 8 veckor gamla. Då har det helt plötsligt blivit mars och våren närmar sig med stormsteg.

Tänk vilken härlig tid valparna och deras blivande familjer har att se fram emot. Lagom när sommaren kommer är valparna stora nog att orka hänga med på alla roliga äventyr (till stranden, till landstället, besöka släktingar mm mm) smiley.