I torsdags fick Helena ett meddelande på Facebook från B-kullevalpen Denys lillmatte Llyn:

hejhej. Har något uuuunderbart att rapportera, min gamla kompis jag inte träffat på år fick hem sin spanska omplaceringshund förra torsdagen. Hera som hunden heter var nervös och osäker. Hade inte vågat hälsa på någon hund och om den andra kom nära morrade hon och visade tänderna. Då kom jag helt plötsligt på att denys är jätte bra på att få sådana hundar att bli mindre nervösa och osäkra. Så hörde av mig till Kim(ägaren) att vi skulle ses. Hon svarade att vi kunde ses men hon trodde inte att det skulle fungera med Hera.
Så fort vi träffade dom sprang Hera fram till Denys och dom började leka. Vi tog en promenad och båda hundarna var jätte avslappnade och gick runt och luktade. Vi släppte dom lösa i en hundrastgård och det såg ut som dom känt varandra hela livet.
Denys fick Hera att bli en vanlig hund som inte visade några som helst tecken på att ha blivit hemskt behandlad och allt som det innebär. Jag är så lycklig över min hund och Denys är lika lycklig som mig att han hittat sin stora kärlek Hera som tycker om honom lika mycket tillbaka 😀
ha det så jätte bra. Är så tacksam att vi fick just Denys


Denys och Hera

Åh så glada vi blir när vi får såna rapporter! Denys är en superhärlig kille! Han jobbar de flesta dagar i veckan med sin matte Gina. Hon jobbar som dagmamma och Denys är jättebra med barnen. Han ser alltid till att alla är med om dom är ute och går och barnen får hålla i kopplet.
Tänk om alla hundar i hela världen fick ha en meningsfulluppgift varje dag. Att alla hundar fick gå till jobbet och göra nytta!
Till Llyn: Vi är så glada att just ni hörde av er så att bästaste Denys kunde komma till er!

Här kommer några bilder på Denys när han bodde hos oss:

Denys heter ”Amazing Selma’s Buffalo Trace” i stamtavlan… Men nej, han är inge buffel smiley