Det finns en förklaring på den dåliga uppdateringen den senaste veckan. Den tiden har spenderats på underbara och helt klart annorlunda Gotland! En härlig vecka fylld med vackra upplevelser och tid att vila upp oss. Nu är vi redo att ta emot en ny kull med uuuunderbara Amazing Selma’s-valpar!

Gotland skiljer sig en hel del om man besöker ön på sommaren än om man gör det på vintern. Så här års kan man gå huuuur länge och långt som helst på stränderna utan att möta en endaste människa. Folktomt kan man verkligen säga att ön är, men det är just därför en fantastisk ö att besöka så här års.

Den absolut vackraste dagen hade vi i lördags (19/11-11). Då sken solen från en nästan klarblå himmel!

Så här fint såg det ut längs stranden då!

3 generationer 2-bentingar. Mormor Majvor, Sofia och mamma Helena.

Majvor, Sofia, Peter och Classe med alla vovvarna vid Bungenäs.

Kalkbrottet vid Bungenäs.

Promenader har blandats med olika sorters aktivering!

Peter och Alice.

Vid Furillen

Var är tjejerna?

Vackra flickor!

Man kan göra annorlunda strandfynd också. Undrar vilket fartyg som saknar den här trossen? Vi tog inte strandfyndet med oss hem smiley.