Är inte mycket för att skryta, men har vi berättat att vi har världens bästa tjejer??
Selma, Alice, Maya & Bella är det bästa i våra liv. Dom ger oss så mycket skratt och gläjde varje dag.
Idag överträffade dom våra förväntingar totalt. Varför? Jo det ska jag tala om.
Några av er kanske har sett filmen när tjejerna gör sökrutan? Till er som inte har sett den så satt tjejerna och skällde som galningar eftersom dom OCKSÅ VILLE SÖKA LEKSAK!!!!
Vi har de senaste månaderna tränat och tränat på att dom ska sitta tysta och inte bli allt för ivriga (inte lätt eftersom dom tycker att det är det bästa som finns, leta leksaker… Ja leta vad som helst). Dom har blivit så duktiga på att sitta tysta och dom vet att alla får leta lekisen, man måste bara vänta på sin tur.
Idag ville Helena testa om de tjejerna som inte skulle leta lekis kunde sitta lösa samtidigt. Sagt och gjort. Helena stod och höll koll på de 3 tjejer som skulle vänta på sin tur medan jag (Sofia) gick iväg och gömde leksaken.
Gissa vad? Alla 4 tjejerna satt kvar på sina platser under hela träningen/leksaksletandet. Tänk vilka fantastiska tjejer vi har!!!! Det var 2 otroligt stolta 2-bentingar som satt i bilen hem och 4 stycken 4-benta tjejer som var nöjda när vi kom hem. 2 flugor i 1 smäll!

Världens bästa tjejer. Maya, Selma, Alice & Bella!