Nu förstår ni säkert inte alls vad vi menar. Jo, det är som sä här att när man har valpar så kan man inte prata vanligt med dom. Det är precis som med bebisar, man måste prata bebisspråk, dvs lite fjantigt. Det blir med automatik så.
Saliga Salie betyder ”Farliga Charlie”.
När valparna växer och blir större så blir dom också allt modigare och även kaxigare. Charlie var en sån kille som trodde att han var en stoor och stark kille och det var mycket fart och fläkt i honom. Men innerst inne var han en rikigt mjukis som bara ville ha uppmärksamhet och sitta i knät och gosa! Tog man upp honom så blev han världens mjukis som bara ville pussas! Han var ofta den som kom fram och skällde några gånger och tittade uppfordrande på oss. Alltså kallade vi honom för Saliga Sali!
I helgen kom det ett mail från Charlie och hans familj:

”Här är allt bara bra. Charlie mår prima och är en underbar liten varelse. Verkligen cool och trevlig. När vi är busiga och spralliga så är han det också. När vi är ute i skogen och tränar är han jätte duktig. Och när vi bara tar det lugnt så är han hur avslappnad som helst. Vi har varit och besökt min mamma och hennes pudel ”Bosse”. De blev super kompisar. Vi har också besökt min storebror med familj och han var verkligen lugn med de nya barnen.

Allt går som sagt som på räls. Här kommer äntligen några bilder på honom också. Den ena när han står i fönstret och tittar ut när grabbarna spelar bandy på altanen. Ett kort när han myser under barnvagnen och ett är taget alldeles nyss när han är nybadad och nyfönad :)”
Charlie spanar efter sina människobrorsor!

Under barnvagnen kan man gömma sig om man blir trött.

Söta Charlie!

Tack för bilderna och mailet! smiley