I de djupa Huddingeskogarna bor en rövarhövding vid namn Borka. Tycker du att det låter skrämmande? Du behöver inte vara orolig för Borka är en snäll rövarhövding. Han är inte bara snäll, han är charmig, rolig, smart och dessutom väääldigt snygg.
Förra veckan var den vackra jungfrun Elsa från Nynäshamn på genomresa…
….. jaa om man säger som så: numera är Elsa inte jungfru längre smiley!
Ljuv musik uppstod när Borka och Elsa möttes. Det kommer med andra ord att födas ett gäng rövarungar i det Ekströmska huset i januari (2012).
Elsa och Borka är båda väldigt rastypiska. Dom har bland annat mycket energi, dom är glada, framåt och har en massa olika ljud för sig så det ska bli spännande att se vad det är för små stjärnor som föds.

Rövardansen..

Det här är Borkas rövarfamilj.

Borka!
Elsa!

//Sofia och Helena