Bloggen har varit den plats där ni har kunnat följa valparna. Tiden har inte räckt till för att uppdatera båda blogg och galleri. Men nu kan ni äntligen kolla på alla underbara bilder på valparna även i galleriet!!!! Från födsel till flytt!

Tänker därför inte lägga upp några av dom bilderna här, utan ni får helt enkelt gå in och kolla själva! Otroligt söta är dom! http://galleri.amazingselmas.se/#home Klicka på ”C-kullen & Cookies liv hos oss”.

Började sjunga när jag fixade galleriet på en sång som påminner mig om min barndom. Tyvärr kan jag inte lägga upp bara sången utan klippet här nere är långt. Dock är det bara 4 minuter som har med ”galleri” att göra!

Precis! Robban Broberg är min barndom och jag är uppvuxen med hans låtar!

Nej ska inte tråka ut er med så tråkiga sakar. Har fått bilder på 2 snygga och gulliga killar som kommer här:

Dom ena kommer från Affe ”Amazing Selma’s Creme Brulé”:

Och nyligen kom det en bild på Albert ”Amazing Selma’s Coffee Toffee”:

Hihi Albert står bokstavligt talat i familjen Ericssons nya diskmaskin!

//Sofia