Igår började dagen med en härlig promenad i skogen tillsammans med Elsa och hennes husse Roger och matte Susanne. Både vi och 4-bentingarna njöt i fulla drag av den härliga dagen!
Några bilder från gårdagen:

Vackra Elsa!

Söta tjejer! Från vänster: Elsa, Maya, Bella, Selma & Alice!

Elsa är den av våra tjejer som står näst på tur att bli mamma! Hon är en otroligt trevlig tjej, med mycket motor (så som en portis ska vara), charmig och glad!

När vi satt i bilen på väg hem från skogen fick vi valpabstinens. Helena ringde till familjen Frykberg (där Figo och Nellie bor) och frågade om vi inte kunde få komma och hälsa på dom under eftermiddagen. Självklart fick vi det, så vi och tjejerna packade in oss i bilen och åkte till Huddinge!

Både Figo och Nellie blev superglada när vi kom och vi fick måååånga pussar.

Gruppbild är ett måste!

Det var såå mysigt att snosa valp! Men också härligt att veta att Nellie trivs så bra hos familjen Frykberg, och att Figo tar så väl hand om henne. Hon har den bästa förebilden en valp kan få!

Alice med sin ”adoptivdotter”.

Söta Nellie!

Våra tjejer fick vara lösa i omgångar så att dom inte skulle springa in i Nellie.

Sen gick vi in och fikade lite… Jag tror Figo tyckte att det var väldigt kul att få busa med sina släktingar eftersom dom är i en bra storlek… Nellie är ju fortfarande lite liten!

Söta Figo!

Selma hittade snabbt byrån där godiset förvaras….

Tack familjen Steen och familjen Frykberg för en trevlig dag!

//Sofia